Madonna și Loredana Groza seamnănă din multe puncte de vedere. Ambele sunt recunoscute ca fiind dive ale muzicii și atât Loredana, cât și Madonna sunt excentrice atunci când vine vorba de apariții în public.

Între Madonna și Loredana Groza sunt mii de kilometri distanță, dar la propriu, pentru că la figurat cele două se pare că sunt mai aproape decât și-ar putea imagina fanii. Cele două artiste au cucerite de-a lungul timpului milioane de fani cu piesele lor și chiar dacă au trecut mulți ani de la lansarea lor, divele se mențin pe poziții. Recent, Loredana și Madonna pot spune că au fost sisters from another mother pentru că au apărut pe Instagram în ținute asemănătoare.

X Factor își caută câștigătorul sezonului cu numărul zece al emisiunii, iar cei interesați se pot deja înscrie la casting! 

Lori și Madame X au optat pentru salopete din jeans cu fermoar care le permiteau să își arate decolteul generos. Madonna a purtat această ținută într-o zi obișnuită, în timp ce a mers să vadă un meci, iar Lori a purtat salopeta la repetițiile pentru un moment live. Pentru Loredana urmează o perioadă destul de aglomerată pentru că au început înscrierile la sezonul nou X Factor, iar artista este mai focusată ca niciodată să câștige acest sezon.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)