Nu puține au fost momentele în care atunci când am văzut-o pe Lidia Buble am spus ”Omg! Este Dua Lipa?!”. Cele două sunt ușor de confundat: ambele au voce, sunt iubite de către fani și ambele au un stil vestimentar care i-a inspirat pe mulți.

Lidia Buble și Dua Lipa sunt două descoperiri muzicale. Lidia a fost revelația lui Adrian Sînă, iar de la prima ei piesă ”Noi simțim la fel” și până în prezent, artista a lansat hit-uri pe bandă rulantă. Lidia a bifat unele dintre cele mai tari colaborări, atât pe plan național, cât și internațional și nu are de gând să se oprească până când piesele ei nu vor deveni hit peste granițe.

Dua Lipa a devenit în scurt timp una dintre artistele preferate ale premiilor importante din industria muzicală. Încă din 2015, Dua Lipa a început să lucreze la primul ei album și la scurt timp după, publicația ”The Fader” a cerut realizarea unui documentar despre ea, ”See in blue”.

Am dat scroll pe Facebook-ul și Instagramul celor două artiste și am ajuns la concluzia că pot fi confundate. Tu ce zici?