După numeroase certuri și zvonuri legate de separare, iată că acum totul este clar. Cardi B și soțul său vor ajunge la divorț, iar actele au fost deja depuse. 

Deși păreau un cuplu frumos și aveau împreună familia la care au visat, Cardi B și soțul său au decis că este momentul să-și spună ”adio”. Cei doi cântăreți vor divorța în scurt timp!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My forever love 💙💙💙 #cardib #bardigang #offset #cardi #myforeverlove #diamondball

A post shared by Cardi B 👑 (@c.a.r.d.i.b_) on

 

Deși toată lumea credea că cei doi vor depăși problemele cu care s-au confruntat în ultimii ani, Cardi B și soțul său au decis să divorțeze, iar actele au fost deja depuse.

Cei doi au fost protagoniștii unor scandaluri răsunătoare, dar de fiecare dată reușeau să se împace, de dragul fetiței lor.

Cardi B a depus actele de divorț în fața instanției, iar prima audiere va avea loc pe data de 4 noiembrie, atunci când sunt așteptați în fața judecătorului!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cardi is so pretty 😍 (📸 @ravieb)

A post shared by Cardi B 👑 (@c.a.r.d.i.b_) on

 

Cântăreața nu a explicat motivele acestei separări, dar s-a speculat că Offset ar fi călcat strâmb când ea era însărcinată. Cardi B nu a putut trece peste infidelitățile soțului și a decis că e mai bine să se despartă. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cardi for the Culture 🔥 🔥

A post shared by Cardi B 👑 (@c.a.r.d.i.b_) on

 

„It might take time to get a divorce and I’m always going to have a lot of love for him - Ar putea dura până divorțăm, dar întotdeauna voi purta o dragoste pentru el", a spus Cardi B în cadrul unui video care a dispărut ulterior de pe Instagram.

În anul 2017 s-au căsătorit în mare secret, iar la scurt timp, mai exact în 2018, Cardi B și Offset au devenit părinți pentru prima dată. Cântăreața a adus pe lume o fetiță, care în prezent are vârsta de 2 ani!

Acum se va decide cu cine urmează să rămână micuța, după ce părinții săi vor divorța!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bae 💕 #kulture #cardib #bardigang #cardi

A post shared by Cardi B 👑 (@c.a.r.d.i.b_) on