Atunci când ești părinte, ai face orice pentru copilul tău. Iar un tatuaj în numele lui este un gest profund de iubire. Celebritățile știu foarte bine acest lucru și nu s-au sfiit să-și arate dragostea pentru copiii lor în acest fel. Fie că au ales să-și tatueze numele, data de naștere sau chiar chipul copiilor lor, aceste vedete poartă pe piele, pentru totdeauna, ceva dedicat celor mai importanți omuleți din viețile lor. 

Chrissy Teigen - și-a făcut un tatuaj cu numele băiețelului pe care l-a pierdut înainte de a veni pe lume (Jack). Diva și John Legend au tatuate pe braț și numele celor doi copii pe care îi au împreună: Luna și Miles.

Angelina Jolie - și-a tatuat coordonatele locurilor în care s-au născut cei șase copii ai ei. 

Kylie Jenner - și-a făcut un tatuaj cu ora la care a adus-o pe lume pe fetița ei, Stormi. Și-a scris pe braț 4:43. 

Orlando Bloom - și-a tatuat numele băiețelului lui, Flynn, în codul morse. Cunoscătorii au putut observa din poză că numele era scris greșit, Frynn în loc de Flynn. Actorul a revenit la artistul care l-a tatuat pentru a repara greșeala. 

Adele - are nu unu, ci două tatuaje dedicate fiului ei, Angelo. Este vorba despre numele întreg, tatuat pe mâna ei dreaptă, și inițiala (care poate fi și de la Angelo, și de la Adele) în spatele urechii. 

Offset - rapper-ul și-a tatuat numele fetiței pe care o are împreună cu Cardi B chiar pe față. Și-a scris Kulture cu font mare, pe mandibulă. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OFFSET (@offsetyrn)

Zayn și Gigi Hadid și-au tatuaj numele fiicei lor, Khai, scris în arabă. Zayn și-a făcut tatuajul pe încheietura mâini, în timp ce Gigi Hadid l-a făcut undeva în zona antebrațului. 

Jessica Alba - și-a tatuat zodiile copiilor săi pe mână. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Kanye West - în 2015, și-a făcut un tatuaj cu data de naștere a fiicei lui, North-West, scrisă cu cifre romane. 

 

Drake - și-a tatuat chipul fiului său, Adonis, pe braț. 

 

Michael Buble - are numele fiului său, Noah, scris pe încheietura mâinii. 

 

Alex Velea - și-a făcut tatuaje pentru ambii băieți ai săi, Dominic și Akim. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Velea (@iamvelea)