Anul trecut, Rihanna a ieșit la o cină romantică alături de iubitul ei, A$AP Rocky, iar paparazzii au fost pe urmele lor. Fanii vigilenți au observat un detaliu interesant în fotografiile cu Riri care au apărut pe internet.

Unii admiratori au ochi de vultur, iar idolii lor nu pot să facă nimic care să le scape celor mai vigilenți urmăritori. Este și cazul fanilor Rihannei, care au observat că diva a renunțat la tatuajul pe care și l-a făcut când era cu Drake și l-a acoperit cu un alt desen.

A trecut ceva timp de când Rihanna și Drake s-au despărțit, dar Riri nu s-a grăbit să își acopere tatuajul pe care și l-a făcut atunci când formau un cuplu. Este vorba despre un rechin, desenat în zona gleznei. Drake avea unul identic tatuat pe braț, iar Riri și l-a făcut ca o dovadă de iubire, atunci când erau împreună. 

Nu e pentru cine se pregătește! 10 hituri pe care ar fi trebuit să le lanseze Rihanna, dar au ajuns la alți artiști

S-au despărțit, fiecare a avut alte relații între timp, dar Riri nu s-a grăbit să își acopere tatuajul. Până anul trecut. Paparazzii au fotografiat-o la o întâlnire nocturnă cu actualul ei iubit și au observat că tatuajul artistei a fost acoperit cu un alt desen. Sandalele decupate pe care le-a purtat au lăsat să se vadă noul tatuaj de pe gleznă în toată splendoarea lui.