Vara anului 2022 deja sună mai bine ca niciodată în materie de filme și seriale, iar Netflix promite multe producții care îi vor ține pe utilizatori cu sufletul la gură. Unele dintre cele mai așteptate seriale deja și-au anunțat comeback-ul, iar dacă te afli pe lista celor au devorat deja biblioteca de filme, află că Netflix a pregătit arsenalul de rezervă.

Pentru iubitorii de filme și seriale, anul 2021 nu a fost cel mai bun, dar 2022 începe să-și ia revanșa. Pandemia de Coronavirus a dat peste cap unele dintre cele mai mari producții cinematografice, iar unele dintre cele mai așteptate premiere au fost amânate sau chiar anulate. Salvarea multora a fost Netflix, platforma care a crescut în numărul de utilizatori în această perioadă și pe bună dreptate. 

Sunt câteva titluri care ne-au cucerit de la primul play și care și-au ținut promisiunea de a reveni cu sezoane noi. Chiar dacă variantele nu sunt la fel de multe ca în anii trecuți, poate că acum, după relaxarea regulilor impuse de pandemie se va reveni pe platourile de filmare.

Never have I ever

Who killed Sara?

Stranger things

My next guest needs no introduction

Floor is lava

Bullshit

42 days of darkness

Savage beauty

Lincoln lawyer

Emma

Angel eyes