Toamna se numără bobocii, dar și serialele bune. Câteva dintre cele mai populare seriale revin pe Netflix cu sezoane noi, la început de toamnă. La Casa de Papel și Lucifer ajung la final, dar nu sunt singurele lansări promițătoare care se anunță pentru toamna aceasta. Pe care dintre ele aștepti cu sufletul la gură să-l vezi?

La Casa De Papel - Sezonul 5, volumul 1 (3 septembrie)

Banda de hoți trebuie să facă față forțelor armate care intră în scenă, iar provocarea e cu atât mai mare cu cât El Profesor, ”creierul” operațiunii, este capturat de inspectoarea Alicia Sierra. 

Lucifer - sezonul 6 (10 septembrie)

Sezonul final din Lucifer apare în prima jumătate a lunii septembrie, iar Diavolul aproape că a devenit Dumnezeu. Ne luăm adio de la Lucifer, Chloe, Amenadiel, Maze, Linda, Ella și Dan, așa că n-ar strica să ai o batistă aproape. 

Sex Education - sezonul 3 (17 septembrie)

Începe un nou an școlar, atât în viața reală, cât și în serial. Eric și Adam au o relație oficială, Otis se bucură de experiențe ocazionale, iar Jean așteaptă un bebeluș. Cine se îndrăgostește, cine se reinventează și cum încearcă noua directoare să stabilească ordinea la Moordale? Vezi după jumătatea lunii.

The Circle - sezonul 3 (8 septembrie)

Reality show-ul continuă cu aventurile concurenților care sunt izolați și pot comunica între ei doar cu ajutorul unei aplicații online. Experimentul social devine din ce în ce mai intens. 

Dear White People - sezonul 4 (22 septembrie)

Cu ce probleme existențiale se mai confruntă studenții afro-americani din Liga Ivy? Aflăm după jumătatea lunii septembrie.