Peste Ocean a devenit un trend ca utilizatorii de TikTok să facă topuri cu cele mai zgârcite vedete pe care le-au întâlnit la un moment dat sau de care au auzit. Lista este destul de lungă, iar după ce numele lor a fost asociat cu un portofel bine sudat, cu siguranță mulți dintre ei au devenit mai darnici.

Julia Carolan este recunoscută pe TikTok pentru clasificările pe care le face. Aceasta dă note celor mai zgârcite vedete, iar ca ea mai sunt și alții.

Julia le-a dat de gol pe majoritatea vedetelor de Hollywood. Aceasta lucrează într-un restaurant dintr-un New York vizitat de multe persoane cunoscute. După videoclipurile postate de ea pe TikTok, multe celebrități au simțit nevoia să își ceară scuze, iar un exemplu este Hailey Bieber.

Soția lui Justin Bieber, Hailey a primit nota 3.5. ”Poate e o notă controversată. Am întâlnit-o de mai multe ori pe Hailey și niciodată nu mi s-a părut drăguță. Chiar aș vrea să îmi placă de ea, dar o să îi dau doar 3,5/10. Îmi pare rău!”

Nici miliardara Kylie Jenner nu se poate lăuda cu nota ei. Aceasta a primit un 2. ”Kylie e ok, dar a lăsat 20$ bacșiș, pentru o notă de plată de 500$. Vouă cum vi se pare asta?”

Așchia nu sare departe de trunchi, iar Kendall Jenner se pare că a moștenit zgârcenia de la Kylie. Asta i-a adus nota 4 din partea angajatei de la restaurant. ”A avut o atitudine rece și distantă. Nici măcar nu discuta ea cu noi, ci avea o persoană angajată special pentru asta”.

Vedetele enumerate de Julia pe TikTok nu sunt singure zgârcite. Madonna conduce și ea topul rușinii. Artista este recunoscută ca fiind o zgârcită, cel mai mare bacșiș lăsat de ea fiind 18 dolari.

The Rock, cel pe care americanii îl vor următorul președinte își calculează cu mare atenție fiecare cent. Cea mai bine plătită vedetă de pe Instagram a lăsat bacșis într-un restaurant din L.A doar 7 dolari și a cerut și deschiderea acestuia mult mai devreme pentru a evita fanii.

Darnicia nu îl caracterizează nici pe Usher. Artistul este recunoscut în anturajul lui ca fiind cel care îl obligă pe prietenii lui să își plătească partea din nota de plată, iar atunci când nu are bani, lasă un autograf la schimb.