Nu de puține ori s-a întâmplat ca vedete să facă o pasiune pentru același articol vestimentar. Fie că a fost vorba despre cercei, coliere sau ochelari de soare, s-a întâmplat ca la un moment două sau mai multe celebrități să observe că nu sunt singurele care dețin acel obiect în garderobă.

Trebuie să recunoaștem că atunci când apare un trend, vedetele sunt primele care vor să îl bifeze, iar asta nu este întotdeauna un lucru bun. Irina Rimes, Nicole Cherry, Minelli și JO sunt câteva dintre artistele care au reușit să își contureze de-a lungul carierei un stil aparte pe care fanii îl recunosc din prima. Dacă la capitolul muzică cele trei se diferențiază ușor, la capitolul fashion artistele au gusturi comune. Și se pare că și Kim Kardashian se înscrie cu succes în această categorie.

Irina Rimes, Nicole Cherry, Minelli și JO au făcut o pasiune pentru corsetele tip mulaj. Artistele au un corp perfect, iar corsetul nu a făcut decât să le pună în evidență formele generoase. Chiar dacă au fost purtate în momente și la ocazii diferite, fanii nu au putut să treacă cu vederea faptul că artistele au gusturi comune. Sau că, probabil lucrează cu aceeași echipă de stiliști.

Nicole Cherry a fost prima de la noi care s-a afișat pe Instagram cu celebrul corset. Artista l-a purtat la filmările pentru videoclipul ”No te sale” și tot la filmări pentru videoclip l-a folosit și JO. În timp ce colegele ei au ales să poarte articolul vestimentar pe platourile de filmare, Irina Rimes și Minelli l-au integrat în ținute complexe și accesorizate pentru un shooting-uri profesioniste.

Cât despre Kim Kardashian, vedeta de peste Ocean a preferat să poarte corsetul la o ocazie specială. Miliardara urmează să lanseze colecție nouă de makeup, așa că shootingul de promovare trebuia să fie unul spectaculos.

sursa foto: Ok!Magazine

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOY 🌻 (@jo.ioanaa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)