Harry Styles a fost mereu unul dintre cei mai râvniți burlaci. Chiar dacă dă impresia că este singur și că are nevoie de consolare, artistul nu a avut parte de pauze prea mari între relații, iar lista de iubite este destul de lungă.

Harry Styles a devenit cunoscut publicului odată cu participarea la X Factor și cu lansarea truperi One Direction. Băieții hot aveau milioane de fane și trebuie să recunoaștem că Harry era unul dintre cei mai sexy membri ai trupei. Anii au trecut, One Direction s-a despărțit, băieții s-au maturizat, unii dintre ei au familii și copii, dar un lucru e sigur: Harry Styles încă este cel mai râvnit din boy band.

Styles a încercat de-a lungul timpului să își ascundă relațiile de ochii presei, dar nu prea i-a reușit. Uite cine a trecut prin viața lui!

2011: Caroline Flack. Harry și Caroline au avut o relație pe vremea când artistul avea 17 ani, iar Caro 30. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la X Factor, aceasta fiind prezentatoarea show-ului de talent, iar el și băieții din One Direction, concurenți.

2012: Emily Atack. ”Între noi a fost ceva pasager, apoi am decis că este mai bine să mergem pe drumuri separate”, declara actrița pentru Reveal Magazine în 2014.

2012-2013: Taylor Swift. O altă ”swift romance” pentru Harry a fost relația cu Tay Tay. Chiar dacă în viața reală relația nu a durat prea mult, cei doi au cântat o perioadă de timp unul despre celălalt în piesele pe care le lansau.

2013: Nicole Scherzinger. Clar lui Harry îi plăcea să se vadă cu femei mature. Cei doi s-au întâlnit după ce Nicole a terminat de filmat X Factor. Harry și Nicole s-au mutat împreună, iar după 3 ani de realație s-au despărțit din cauza programului încărcat pe care îl avea Harry cu trupa One Direction.

2013-2014: Kendall Jenner. Harry și Kendall s-au întâlnit accidental și clar a fost dragoste la prima vedere. Chiar dacă erau niște adolescenți, cei doi afirmau peste tot că se iubesc cu adevărat și că sentimentele lor vor învinge totul. Aha...

2014: Erin Foster. Cei doi s-au întâlnit prin intermediul unei cunoștințe comune și au mers împreună la un party de Halloween. Relația lor nu a fost una de durată, dar a fost intensă. Nu o spunem noi, ci ei.

2014-2015: Nadine Leopold. Așa cum a început, așa s-a și sfârșit. Relația artistului cu modelul nu a durat prea mult și, chiar dacă i-a fost mereu aproape la defilările de modă, se pare că aceasta nu a fost prea impresionată.

2015: Sara Sampaio. Nadine și Kendall nu au fost singurele modele din garda Victoria’s Secret pe care Harry le-a iubit. Artistul s-a combinat cu Sara fix după ce se despărțise de Nadine.

2015: Georgia Fowler. Și mai multe modele pentru Harry. Georgia s-a grăbit să oficializeze relația cu Harry și a postat un video în care cei doi jucau Scrable. Relația cu modelul nu a durat mult, așa că Styles a trecut din nou la cucerit.

2015-2016: Kendall Jenner … din nou

2017: Tess Ward. Styles a renunțat pentru o perioadă la modele și a trecut la food bloggerul Tess Ward. Nici cu aceasta nu i-a mers prea mult. Cei doi s-au despărțit după ce Tess s-a întors la fostul iubit.

2017-2018: Camille Rowe. La fel ca și în cazul lui Erin Foster, Harry și Camille s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Nu au fost sentimente prea puternice între ei, dar măcar și-au ținut companie la petreceri.

2019: Kiko Mizuhara. Modelul a negat mult timp relația cu Styles, dar nu a fost atentă la detalii. Toată lumea s-a prins că cei doi formează un cuplu după ce Kiko a fost văzută la petrecerea aniversară a lui Harry.

2021: Olivia Wilde. Harry Styles a început 2021 cum nu se poate mai bine. Artistul și-a găsit sufletul pereche și este nimeni alta decât Olivia Wilde. Actrița în vârstă de 36 de ani și Harry au fost pentru prima dată surprinși împreună de paparazzi în timp ce se țineau de mână la o nuntă la care au fost invitați.