Cu toții avem plăceri vinovate, fie că ele se numesc seriale, jocuri pe calculator sau petrecut timpul pe social media. Iar vedetele nu se lasă mai prejos și, la fel ca noi, au mici plăceri care îi țin treji noaptea. Astăzi vorbim despre jocurile video care au dat dependență și în patima cărora au căzut până și starurile internaționale. Deși ai crede că mai mult băieții sunt fani ai jocurilor video, pe listă sunt și câteva femei. 

Vin Diesel – e fan Call of Duty, dar și-a dus pasiunea pentru jocurile de calitate la next level și a investit într-o companie de dezvoltare pentru jocuri. 

 

Mila Kunis – a fost dependentă de World of Warcraft, după care a început să joace Call of Duty. 

 

Eminem – joacă în disperare Call of Duty: Black Ops. A făcut chiar și un parteneriat, la un moment dat, cu creatorii jocului, iar cei care cumpărau Call of Duty: Ghosts primeau o melodie nouă de la Eminem. 

 

Michelle Rodriguez – fratele ei a învățat-o să joace Doom și de atunci a devenit obsedată de el. 

 

Zac Efron – în ”tinerețe” a fost obsedat de jocul Halo. În 2007 a fost chiar și la evenimentul de lansare a jocului Halo 3. 

 

Drake – joacă Fortnite împreună cu echipa lui de la studioul de înregistrări. 

 

Daniel Craig – jocul preferat al lui James Bond este Grand Theft Auto, în special GTA Vice City. Îi plac și jocurile complexe, cu scenariu, cum e Halo.