Justin Bieber și Selena Gomez au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din industria muzicală. Chiar dacă au pus capăt poveștii de dragoste, Selena și Justin vor fi mereu asociați de către fanii care nu pot depășii momentul Jelena.

Justin Bieber și Selena Gomez se pot lăuda cu faptul că au format unul dintre cele mai iconice cupluri din ultimii 10 ani. Relația lor a fost una tumultoasă, cu multe certuri și pauze, iar într-un final inevitabilul ”adio” și-a făcut prezența. În timp ce Justin s-a așezat la casa lui și este căsătorit cu Hailey Bieber, Selena nu se poate lăuda cu aceeași stabilitate sentimentală. 

După despărțirea de Biebs, Selena a mai fost văzută în compania lui The Weeknd, dar nici relația aceea nu a fost una de durată. Fiecare cu drumul lui, dar în timp ce Selena și Justin au dat nașterea conspirațiilor conform cărora cei doi comunică prin piese, Hailey este cea care se luptă cu hate-ul din online venit din partea fanilor cuplului Jelena.

Uite câteva dovezi de ”song-communication”. Crezi în ele?

Selena Gomez -  Feel me (”My love is hard to find/ Do you stay up late/ Just so you don't dream?”)

Justin Bieber - 2Much (”Don't wanna close my eyes/ I'm scared I'll miss too much/ Don't wanna fall asleep/ I'd rather fall in love”)

Selena Gomez -  Feel me (”Everytime your lips touch another/ I want you to feel me”)

Justin Bieber - 2Much (”When I can't feel you/ I feel out of touch”)

Selena Gomez - Lose you to love me (”In two months you replaced us like it was easy”)

Justin Bieber - 2Much (”Two seconds without you is like two months”)

Selena Gomez - Ghost of you (”I don't think I'll ever break through the ghost of you")

Justin Bieber - Ghost (”If I can't be close to you/ I'll settle for the ghost of you”)