Dragostea vine când și de unde te aștepți mai puțin. Poate sună a clișeu, dar pentru aceste celebrități a funcționat perfect. Au fost "lovite" de Cupidon în cele mai ciudate moduri şi așa a început povestea lor. E drept, nu toate relațiile au funcționat, unele s-au consumat la fel de repede cum au început, dar a rămas în urma lor o poveste demnă de spus nepoților, la un moment dat.

Cum ar fi ca vedeta pentru care ai un crush să devină soțul sau soția ta? Sună SF, știm, dar au existat cazuri când exact așa s-a întâmplat. 

Katie Holmes şi Tom Cruise - Katie era doar o fetiță când a văzut pentru prima dată Top Gun. Atunci i-a spus surorii ei că într-o zi se va căsători cu Tom. Poate cineva să spună că nu a avut dreptate?

Nicolas Cage şi Alice Kim - Alice lucra într-un restaurant când i-a cerut un autograf lui Nicholas. Nu după mult timp s-au căsătorit și au făcut un copil împreună. 

Matt Damon şi Luciana Barroso - Luciana lucra într-un bar din Miami când Matt a călcat-o pe picior. Acum cei doi au patru fetițe împreuna.

Reese Witherspoon şi Jim Toth - Reese şi-a cunoscut soțul după ce unul dintre prietenii acestuia era beat şi a dat peste ea.

Chris Martin şi Gwyneth Paltrow - Chiar dacă şi Gwyneth este celebră, mereu a spus că este o mare fană Coldplay. L-a cunoscut pe Chris în 2002 când şi-a făcut curaj să meargă în backstage la un concert. Continuarea poveștii o știe deja toată lumea. 

David şi Victoria Beckham - Fotbalistul era mare fan Spice Girls. A cunoscut-o pe Victoria după un meci în 1997. S-a îndrăgostit, iar restul e cancan. Acum au patru copii împreună. 

Fergie şi Josh Duhamel - Josh a mărturisit la un moment dat într-un interviu acordat publicației InStyle că este un mare fan al lui Fergie. Cinci ani mai târziu cei doi s-au întâlnit şi au format un cuplu.

Mariah Carey şi Nick Cannon - Nick e cu zece ani mai tânăr decât fosta sa parteneră. Mereu spunea că Mariah este femeia ideală.

Tobey Maguire şi Jennifer Meyer - Spiderman şi-a cunoscut dragostea în timpul filmărilor pentru ”Seabiscuit”, în 2003. Ea era designer de bijuterii şi a vrut să îl cunoască pe platoul de filmare.