Zayn și Gigi Hadid formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz și pare că sunt suflete pereche. Au o relație de câțiva ani și o fetiță de câteva luni împreună, dar a durat ceva până să se găsească și să își dea seama că sunt perfect match. La doar 28 de ani, Zayn se poate lăuda cu un trecut amoros bogat. A fost combinat cu domnișoare una și una, dar doar Gigi Hadid a reușit să îi pună capac. 

Iată ce alte femei celebre s-au mai afișat la brațul său, de-a lungul timpului:

Geneva Lane - s-au cunoscut la X Factor și au avut o scurtă idilă. Se întâmpla în 2010, dar nu s-a terminat bine între ei. Câțiva ani mai târziu, Geneva a spus despre Zayn că i-a frânt inima. 

 

Rebecca Ferguson - a avut o relație cu Zayn în 2011. Ea era mai mare decât el cu șase ani, iar iubirea s-a consumat rapid. 

 

Stephanie Davis - la scurt timp după ce s-a despărțit de Rebecca, Zayn și-a găsit fericirea în brațele lui Stephanie. Din păcate, nu a durat decât cinci luni. 

 

Perrie Edwards - s-a combinat cu Zayn în 2011 și au avut o relație de durată. După doi ani de iubire s-au logodit, dar după încă doi, relația a ajuns la final. Se întâmpla în 2015, chiar în perioada în care Zayn părăsea One Direction. 

 

Carlyn Bryan - după despărțirea de Perrie, Zayn a avut o aventură cu Carlyn Bryan, o blondă superbă din Los Angeles. S-a stins la fel de repede cum a început, iar Zayn a ajuns din nou singur. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carlyn Bryan (@carlynbryan)

Neelam Gill - s-au cunoscut pe vremea când Zayn încă era cu Perrie, iar în 2015 au ajuns să se combine. Cel puțin așa au sugerat tabloidele la acea vreme. Chiar dacă existau indicii clare în acest sens, niciunul dintre ei nu a confirmat relația. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEELAM KAUR GILL (@neelamkg)

Gigi Hadid - 2015 a fost un an agitat pentru Zayn, dar tot acela a fost și anul în care și-a găsit liniștea. El și Gigi Hadid s-au cunoscut la un eveniment și s-au afișat pentru prima dată împreună la o petrecere. Chiar dacă nu au avut o relație tocmai lipsită de probleme și au mai stat și despărțiți, și-au dat seama că sunt suflete pereche și sunt împreună și în ziua de azi. La finalul anului trecut, au devenit părinții unei fetițe pe care au botezat-o Khai. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)