Miley Cyrus a ocupat mult timp paginile tabloidelor cu relațiile pe care le-a avut. Artista nu s-a ferit niciodată de ochii curioșilor, iar cu asta a câștigat încrederea a milioane de fani.

Urmăritorii lui Miley Cyrus știu că artista este atrasă și de partea feminină, așa că de fiecare dată când aceasta deschide subiectul ”relații cu femei”, nimeni nu mai este surprins. Invitată acum ceva timp la podcast-ul ”Call her daddy”, Miley a vorbit deschis despre momentul în care și-a dat seama că îi plac femeile și cum a fost prima ei relație.

”Mereu am crezut că personajele din filme interpretate de femei sunt mult mai hot decât cele interpretate de bărbați. De fapt, nu prea am înțeles niciodată ce făceau acele femei cu acei „idioți.” Când aveam 11 și 12 ani, prietenele mele îmi povesteau ce făceau cu băieții și eu nu prea înțelegeam, așa că le-am convins pe fete să se combine cu mine. Prima oară când m-am combinat cu cineva a fost cu o fată. De fapt, erau două.”

Uite cine a mai trecut prin viața lui Miley Cyrus! 

Liam Hemsworth. ”Am ajuns să mă mărit cu acel tip, deci chiar a fost o nebunie. L-am mințit și i-am spus că nu a fost primul, pentru că nu voiam să par o fraieră în fața lui. A fost o minciună pe care am susținut-o timp de zece ani”, a declarat Miley într-un interviu pentru podcastul „Call You Daddy”.

Kaitlynn Carter. Relația dintre Miley Cyrus și Kaitlynn Carter părea a fi una foarte serioasă. Cele două au călătorit extrem de mult, s-au mutat împreună, iar o sursă a declarat că ”Cele două locuiesc împreună și sunt foarte fericite. Miley o duce foarte bine. Ea a trecut peste. Pare să nu aibă regrete. Iubește să fie cu Kaitlynn.”

Cody Simpson. Relația dintre Miley și Cody a început în octombrie 2019, atunci când au fost surprinși sărutându-se în Los Angeles. Când au sărbătorit 6 luni de relație, Cody Simpson a postat un mesaj romantic pe Instagram pentru iubita lui: ”6 luni alături cu tine sunt mai bune decât o viață lângă oricine altcineva.”

Nick Jonas. Cei doi au format unul dintre cele mai puternice și cele mai îndrăgite cupluri Disney. Relațiile din adolescență nu rezistă foarte mult, iar Miley a declarat că a plâns o săptămână după ce s-a despărțit de Nick. Jonas Brothers au lansat piesa ”Wedding Bells”, despre care fanii au crezut că este o încercare de-a lui Nick de a o recuceri pe Miley.