Kim Kardashian și Kanye West nu se mai joacă de șoarecele și pisica. Cei doi au decis că este timpul să pună punct relației pe care o au de șapte ani și pare mai convinși ca niciodată că separat le va fi cel mai bine.

Kim și Kanye au discutat de multe ori despre divorț și, chiar dacă acum locuiesc separat se pare că acest lucru este foarte benefic pentru ei. După lungi încercări de a conviețui sub același acoperiș, Kim și Kanye au ajuns la concluzia că puțină distanțare nu face rău, mai ales că cei mici pot merge oricând să stea cu cine vor ei.

Acum, că au depus actele de divorț, cei doi sunt oarecum liberi să își facă viața alături de o altă persoană. Chiar dacă au avut un mariaj de 7 ani, înainte de a fi unul cu celălalt, atât Kim, cât și Kanye se pot lăuda cu câteva relații la activ.

Începem cu Kim:

Damon Thomas. Deși este o diferență de 10 ani între Kim și Damon, cei doi s-au căsătorit când viitoare miliardară avea doar 19 ani. Mariajul lor a durat din 2000 până în 2003.

Ray J. A făcut-o faimoasă pe Kim, atunci când a filmat împreună cu ea ”acea casetă” care avea să-i deschidă toate porțile lui Kim.

Nick Lachey. Kim și Nick au început să se întâlnească după ce acesta a divorțat de Jessica Simpson. 

Nick Cannon. Kim și Nick au fost împreună în perioada 2006-2007 și s-au despărțit după ce acesta a aflat de caseta pe care a filmat-o Kim.

Reggie Bush. Chiar dacă relația lor a durat doar doi ani, Kim și Reggie au rămas în relații bune de amiciție.

Miles Austin. Relația dintre Kim și Miles nu a rezistat prea mult din cauza distanței, acesta fiind nevoit din pricina faptului că era fotbalist să călătorească foarte mult.

Kris Humphries. Cel mai scurt mariaj din viața lui Kim a fost cel cu Kris. Mai exact 72 de zile, în 2011.