Dua Lipa este pe val mai mult ca niciodată. Artista rupe topurile cu piesele ei și, în ciuda pandemiei, poate spune că a avut un program destul de încărcat. Între orele petrecute în studioul de înregistrări și pe platourile de filmare la videoclipuri, Dua își face timp și pentru viața personală.

Dua Lipa și Anwar Hadid trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul lui Gigi Hadid, s-au afișat pentru prima data oficial la British Summer Time Hyde Park și de atunci sunt de nedespărțit. Pandemia i-a prins împreună și se pare că izolarea a fost cel mai bun lucru care li se putea întâmpla. Fratele lui Gigi Hadid o susține pe Dua Lipa în tot ceea ce face, iar artista îi este foarte recunoscătoare pentru asta.

Înainte de a-și întâlni sufletul pereche, Dua Lipa a mai avut la activ și alte relații.

Isaac Carew (2013 – 2019). Probabil una dintre cele mai lungi relații ale artistei a fost cu Isaac. Modelul și artista au avut o relație de tipul ”du-te, vino”, iar în 2017 s-au despărțit pentru prima dată. Dua nu a vrut să piardă timpul și deja și-a găsit un alt partener în perioada în care luase o pauză de la relația cu Isaac. Artista a revenit la Isaac, dar doar pentru câteva luni. Surse apropiate cuplului au declarat la acel moment că motivul despărțirii a fost programul încărcat al artistei care punea pe primul loc lansarea de piese noi.

Paul Klein (2017 – 2018) a fost umărul pe care artista a plâns după ce a luat pauză de la relația cu Isaac. Dua și solistul truperi Lany, Paul Klein s-au cunoscut la British Summertime Festival și au petrecut chiar și un Crăciun împreună. Relația lor nu a durat deloc mult pentru că Dua s-a întors la Isaac. Ce n-a mers între cei doi? Se pare că nepotrivirea de caracter a fost principal hop pe care nu l-au putut depăși.