E unul dintre cei mai râvniți burlaci din lume și nu duce niciodată lipsă de admiratoare. Vorbim despre Maluma, evident, iar femeile cu care s-a afișat la braț până acum demonstrează că pretty boy nu are deloc gusturi rele și știe să aleagă. 

L-ați pierdut! Maluma a postat un mesaj pentru cele care i-ar fi putut fi soacre. Ce le-a transmis?

Papi Juancho a pus ochii, de-a lungul timpului, pe femei care mai de care mai frumoase. În prezent, Maluma are o relație cu o arhitectă pe nume Susana Gomez, pe care o ține departe de ochii presei și ai curioșilor. Maluma și Susana s-au combinat când ea încă era căsătorită, poate și din acest motiv au ținut relația secretă o perioadă. Susana este și ea din Columbia și este femeie de afaceri: are propria firmă de design interior. Maluma a intrat într-o relație cu ea după ce a avut o idilă răsunătoare cu frumoasa Natalia Barulich. Iată cu ce frumuseți s-a mai afișat, în ordine cronologică:

Belinda - cântăreața de origine mexicană și Maluma au avut o relație în 2014-2015, pe vremea când el era un puști care încerca să-și facă un nume pe scena internațională a muzicii. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beli (@belindapop)

Anitta - dovada cea mai bună că muzica unește destine: Maluma și Anitta au fost împreună în 2016, dar idila lor nu a durat decât câteva luni. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anitta 🎤 (@anitta)

Yeinly Castro - modelul de origine venezueleană i-a cucerit inima lui Maluma imediat după ce acesta s-a despărțit de Anitta. Din păcate, nici relația cu ea nu a fost una de durată. 

 

Natalia Barulich - poate cea mai cunoscută relație a lui Maluma, pentru că a durat din 2018 până în 2019. Cei doi s-au cunoscut la filmările unui videoclip, iar Maluma s-a afișat cu ea non-stop de atunci. După ce s-au despărțit, Natalia s-a combinat cu fotbalistul Neymar. 

 

Vivien Rubin - modelul de origine rusă i-a ținut companie lui Maluma în 2020, după ce el s-a despărțit de Natalia. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vivien Rubin (@vivirubin)

Susana Gomez - este actuala iubită a lui Maluma, iar cei doi sunt destul de zgârciți în privința ipostazelor romantice. Paparazzii i-au surprins pentru prima dată împreună într-o vacanță în august anul trecut și de atunci sunt nedespărțiți.