Ariana Grande se poate lăuda că a avut o grămadă de relații. I-a plăcut să iubească și să fie iubită și s-a afișat de-a lungul timpului la brațul unor nume celebre, precum Big Sean sau Pete Davidson.

Ariana Grande spune că a avut câte ceva de învățat din toate relațiile prin care a trecut, astfel că le-a dedicat foștilor iubiți și o melodie: "Thank You, Next". În 2018, Ari a fost la un pas să ajungă în fața altarului după ce s-a logodit cu comediantul Pete Davidson. S-au despărțit la doar câteva luni, artista fiind devastată de moartea unui ex, Mac Miller.

Acum, Ariana se pare că și-a găsit sufletul pereche și nu-l mai lasă să îi scape. Artista s-a căsătorit în secret cu Dalton Gomez, un agent imobiliar cunoscut în rândul vedetelor de la Hollywood. Cum a cucerit-o Dalton pe Ari? Se pare că simplitatea acestuia și faptul că nu tânjește după lumina reflectoarelor au fost principalele motive care au făcut-o pe Ariana să spună cel mai sincer ”da”. Unde mai pui și faptul că pandemia i-a izolat împreună și au avut suficient timp să se cunoască.

Pete Davidson. După ce s-au iubit intens și i-au uimit pe toți cu rapiditatea cu care au ajuns la logodnă după doar cateva luni de relatie, Ariana și Pete au hotărât să-și anuleze logodna și să pună capăt relației amoroase.

Nathan Sykes. O relație pe care Ariana a confirmat-o pe Twitter, dar care a durat doar câteva luni din cauza programului prea încărcat al amândurora.

Big Sean. La câteva luni după ce cei doi au urcat împreună pe scenă, Grande și Big Sean au început o relație, în octombrie 2004 și s-au despărțit în aprilie 2015.

Mac Miller. În septembrie 2016, artista a făcut publică relația cu rapperul Mac Miller printr-o postare pe Instagram. 

Jai Brooks. Grande și starul Youtube australian Jai Brooks au început să se întâlnească în 2012, iar doi ani mai târziu, după numeroase zvonuri privind infidelitatea Arianei, cei doi s-au despărțit.

Ricky Alvarez. Ariana nu a recunoscut niciodată că a fost cu Alvarez, dar presa a scris că relația lor a durat un an.

Avan Jogia. Chiar dacă niciunul dintre ei nu a confirmat relația, fanii au speculat în urma unui sărut al celor doi pe micul ecran.