Selena Gomez a ocupat mult timp paginile tabloidelor cu relațiile pe care le-a avut. Artista nu s-a ferit niciodată de ochii curioșilor, iar cu asta a câștigat încrederea a milioane de fani.

Cei care o urmăresc pe Selena Gomez știu că artista este o fire sensibilă și că se desparte cu greu de cei care trec la un moment dat prin viața ei. Artista a lansat numeroase piese în care și-a pus experiențele sentimentale pe note muzicale și a cucerit cu ele milioane de fani, dar și topurile. Una dintre cele mai cunoscute relații ale fostei membre Disney este cea cu Justin Bieber care a creat valuri de reacții ani la rând, dar pe listă mai sunt și altele.

De câte dintre ele știai?

The Weeknd. The Weeknd a fost umărul pe care Selena Gomez a plâns după ce s-a despărțit de Justin Bieber. Cei doi nu au rezistat mult timp împreună, dar fanii nu au fost surprinși de decizia lor de a se despărți. Selena și The Weeknd au rămas în relații bune și chiar au lansat și piese despre povestea lor de dragoste. How sweet!

Charlie Puth. Încă din primăvara lui 2016, atunci când cei doi au lansat „We Don't Talk Anymore”, single extras de pe albumul de debut al lui Charlie, au început să circule primele zvonuri despre o posibilă idilă. La acea vreme, atât Charlie cât și Selena au negat totul, susținând că sunt doar buni prieteni.

Charlie Puth a dat cărțile pe față. A vorbit pentru prima dată despre relația cu Selena într-un interviu pentru Billboard: ”A fost ceva de moment, aproape neînsemnat, dar care m-a afectat foarte tare. M-a dat peste cap complet. Simțeam că nu sunt singura persoană la care se gândește, dar cred că știam dinainte în ce mă bag”, a recunoscut artistul.

Samuel Krost. Sam face parte din grupul de prieteni al lui Gigi Hadid și așa l-a cunoscut și Selena. Cei doi au fost surprinși în timpul unei ieșiri la restaurantul din New York Cipriani și la hotelul SLS din Beverly Hills. Selena și Samuel au mers împreună în vacanță în Costa Rica, iar după ce s-au despărțit, Sam a recunoscut că a fost împreună cu Selena.

Niall Horan. În 2013, Niall și colegii lui din One Direction i-au acordat Selenei premiul pentru cel mai bun videoclip pop al anului. După acel eveniment, trupa s-a despărțit, iar în presă au apărut zvonuri că Niall s-ar fi cuplat cu Selena. 

Zedd. Selena și Zedd s-au întâlnit pentru o scurtă perioadă în 2015. Cei doi au fost puși la zid de Diplo care i-a acuzat că au făcut asta doar pentru publicitate. Selena nu a stat prea mult pe gânduri și a spulberat orice zvon. ”Îl ador pe Anton (Zedd), iar ceea ce a fost între noi, a fost intens.” a spus Selena la The Edge Afternoons.

Orlando Bloom. La un moment, cei doi au fost cuplați de către presă după ce au fost văzuți împreună la un party de după concertul Selenei, ”Revival”. Cei doi nu au declarat nimic oficial, ba mai mult, Orlando Bloom a spus că ”decât să vă pierdeți energia cu astfel de lucruri, mai bine ați căuta actele de caritate ale Selenei”. Selena a dat repost acelui tweet.

Justin Bieber. Nimic nou de spus, mai ales că toată planeta știe de relația lor.

Taylor Lautner. Cei doi s-au fost întâlnit în 2009, atunci când Selena filma ”Ramona și Beezus”, iar Taylor era pe platourile de filmare de la ”Twilight: New Moon”. ”Este atât de dulce. Taylor m-a făcut atât de fericită. Nu știu de ce ne-am despărțit”, a spus la un moment dat Sel.

Nick Jonas. În 2008, Selena a reușit să îi înnebunească pe fanii Jonas Brothers după ce au apărut speculații că cei doi ar fi împreună. Abia după 9 ani de la despărțire, Selena și-a sumat relația cu Nick în cadrul emisiunii lui Andy Cohen.”Am ieșit cu el!”

David Henrie sau fratele ei din ”Magicienii din Waverly Place” se pare că a cucerit-o pentru puțin timp pe Selena Gomez în 2014. Cei doi nu au rezistat prea mult timp împreună, dar au rămas buni prieteni, iar David o consideră una dintre cele mai mari inspirații feminine din viața lui.