Sunt bogati, celebri şi au întreaga lume la picioare. Ai crede că nu întampină probleme în a-şi găsi un partener. Şi totusi, unele dintre marile vedete de la Hollywood au avut nevoie de ajutorul prietenilor pentru a-şi găsi… jumatatea !

Celebritatea vine la pachet cu avantaje, dar și cu dezavantaje. Oricât de bine s-ar descurca pe scenă sau pe platourile de filmare, vedetele au și ele nevoie de ajutor. Și ăsta este momentul în care un prieten le-a aranjat întâniri unde și-au găsit sufletul pereche. 

Cine s-a cuplat pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp pe vremea când aplicațiile de dating nu erau la modă? Ei!

1. Justin Timberlake si Jessica Biel. Cei doi s-au cunoscut în anul 2007 cu ajutorul unui prieten comun. Ambii abia ieşiseră din alte relații şi nu căutau ceva serios. Justin a povestit, mai tarziu, că a placut-o atât de tare pe Jessica, încât a sunat-o rapid şi a invitat-o la o a doua întâlnire.

2. Printul Harry şi Meghan Markle. Întâlnirea celor doi a fost aranjată de o prietenă din copilarie a Printului Harry, care este şi PR pentru un cunoscut brand. Se pare că a fost un fel de lucky charm pentru ei, mai ales pentru Meghan. 

3. Taylor Swift şi Calvin Harris. Ellie Goulding este cea care le-a făcut cunoştință celor doi artisti. Taylor Swift şi Calvin Harris au fost împreună un an, însă s-au despărțit în anul 2016. Aaaa și să nu uităm! Calvin Harris a fost combinat și el cu Ellie Goulding. Încurcate sunt căile iubirii!

4. Jennifer Aniston şi Brad Pitt. În anul 1998, agenții care îi reprezentau pe atunci pe Jennifer Aniston şi Brad Pitt le-au aranjat celor doi o întâlnire pe nevăzute. S-au indragostit pe loc, iar relația lor durat nu mai puțin de 7 ani.

5. Cameron Diaz şi Benji Madden. Nicole Richie este cea care le-a facut cunoştință, ea însăşi fiind căsătorită cu fratele lui Benji, Joel Madden.