Kylie Jenner este cea mai tânără miliardară. Aceasta și-a contruit un mini imperiu din vânzările produselor cosmetice și nu regretă nicio secundă modul în care își cheltuie banii.

Kylie este ”the queen of money”. La fiecare apariție de-ale sale, aceasta atrage privirile prin ținute, accesorii, stil și atitudine. Kylie recunoaște că a investit o avere în stilul ei, dar nu regretă nicio secundă alegerile făcute. Mai mult, încet încet pare că o corupe și pe micuta Stormi care, la vârsta ei are haine și accesorii extrem de scumpe, poate cât garderoba unui adult pe toată viața. Well, is her money, so...

Uite pe ce a aruncat Kylie banii! 

Case. Da, la plural, pentru că are mai multe, iar printre cele mai scumpe se află și cea pe care a cumpărat-o cu Travis Scott care valorează 13 milioane $.

Avion privat. O adevărata Kardashian-Jenner nu poate călători oricum, ci doar la bordul unui avion privat. Cel al lui Kylie a costat 1 milioane $.

Peruci. Kylye are o colecție impresionantă de peruci, majoritatea achiziționate de la Tokyo Stylez. Prețul acestora variază între 500-6000 $.

Haine de bebeluși. Miliardara a declarat că investește mult în hainuțe pentru copii, cel mai scump accesoriu fiind o pereche de pantofi la 70.000 $.

Câini de lux. Cum un singur câine nu era de ajuns, Kylie s-a decis să cumpere...5. Costul?! 50.000$.

Căsuțe de lux pentru câini. Un câine scump nu poate sta oriunde, așa că Kylie i-a cumpărat o casă cu aer condiționat, unde pot avea loc chiar oamenii.

Genți. Potrivit revistei People, întreaga colecție de genți a lui Kylie valorează peste 250.000 $ și include genți Hermes Birkin. Mai mult, aceasta l-a angajat pe Martyn Lawrence Bullard să îi creeze propriile modele de genți.

Pantofi. Da, previzibil! Pantofi semnați de Christian Louboutin, Manolo Blahnik, Balmain și Marc Jacobs și-au găsit loc în dressingul lui Kylie.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Mașini de lux. O întreagă colecție de mașini se găsește în garajul lui Kylie, iar Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce și Mercedes-Benz sunt doar câteva exemple.

Bijuterii. Kylie adoră bijuteriile, așa că printre preferatele ei se numără ceasurile Rolex și brațara Cartier în valoare de 6.700$.

Sedințe de bronzare personalizate, realizate de cei mai buni specialiști în domeniu. Prețul câtorva minute pornește de la 350 $.

Manichiura ei realizată de Britney Tokyo care valoarează 125$, la care se adaugă și taxa de deplasare acasă, în valoare de 50$.

Injectarea buzelor o costă pe Kylie între 7.000 și 30.000 $.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

 

Sutiene scumpe. Kylie este o mare colecționară de sutiene, așa că cele din colecția Bombshell de la Victoria's Secret sunt preferatele ei.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)