Megan Fox este femeia care i-a furat inima lui Machine Gun Kelly pentru totdeauna. Frumoasa brunetă a fost cerută în căsătorie, iar cei de la Hollywood se așteptă, deja, la o nuntă cu mare fast. Până atunci, să nu uităm, totuși, că Meg a primit unul dintre cele mai frumose inele de logodnă ever!

Machine Gun Kelly s-a întrecut pe sine de data asta. Acesta a urmat exemplul lui Dalton Gomez, soțul Arianei Grande și s-a implicat trup și suflet în designul inelulu. Machine Gun Kelly a gândit de la zero întregul aspect al inelului și a inserat elemente extrem de personale, atât pentru el, cât și pentru soția lui. Pe lângă faptul că este unul inel superb, nu este deloc unul ieftin. MGK a lucrat cu unii dintre cei mai buni specialiști din domeniu, iar pentru inelul de logodnă al lui Megan a scos din buzunat 400.000 de euro. 

„Știu că tradiția presupune un singur inel, dar eu împreună cu Stephen Webster am creat două: unul cu smarald, care este piatra lui Megan și unul cu diamant, care este piatra mea reprezentativă. Ambele pietre sunt unite de o ramură de spini care ne reprezintă pe noi, uniți de dragostea noastră”, a completat-o Machine Gun Kelly pe iubita lui.