Mary J. Blige este o cântăreață, compozitoare și actriță americană, care a primit nouă premii Grammy.

 Mary J. Blige este una dintre cele mai admirate și mai apreciate vedete din lumea artistică din America, care, de-a lungul anilor, a reușit să rămână în atenția fanilor.

Artista arată extraordinar de bine și știe să fie pe placul fanilor săi, deloc puțini la număr.

Cântăreața este o apariție de excepție la fiecare eveniment la care participă, atrăgând privirile ca un magnet.

Recent, paparazzii au surprins-o pe străzile din New York.  Avea o ținută în stilul consacrat al lui Mary J. Blige, dar ce are în picioare a atras ateția tuturor. Artista a decis să poarte perechea de cizme pe care puține femei îndrăznesc să o poarte.

Mary J. Blige s-a căsătorit cu fostul ei soț și fost manager, Martin Kendu Isaacs în 2003. În 2016, ea a depus divorț după citarea diferențe ireconciliabile între ele. Căsătoria lor a fost definitiv dizolvată în 2018.

De-a lungul anilor, Mary J. Blige a lansat atât de multe piese de succes, încât i-au câștigat titlul 'Regina sufletului'. Melodii precum „Family Affair”, „Fii fără tine”, „Doar bine” și multe altele și-au cimentat numele în istoria muzicii.

Pe lângă muzică, Mary a fost distribuită și în filme, emisiuni TV și sitcom-uri. În 2017, ea a jucat în cel mai mare film din cariera sa până în prezent.

Ea a jucat rolul lui Florence Jackson în filmul „Mudbound”, regizat de Dee Rees. Blige a spus că a acceptat rolul imediat ce i-a fost oferit, deoarece scenariul a mutat-o ​​în lacrimi.