Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din muzica românească și sunt pregătiți să își ducă relația la next level. Cei doi au anunțat că se căsătoresc luna aceasta, după o relație de aproape trei ani, dar s-au cunoscut cu mult timp înainte să formeze un cuplu.

Cleopatra era doar un copil când l-a întâlnit pentru prima dată pe Edward Sanda. Artista a povestit în trecut, în cadrul unui interviu, că avea 11 ani când l-a cunscut pe actualul ei iubit. S-au reîntâlnit în 2018, când s-a și îndrăgostit de el, dar nu spera să aibă o relație, întrucât Edward avea o altă iubită la vremea respectivă. 

Matchy-matchy. Opt momente în care Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au îmbrăcat asortat și au cucerit internetul

Pe 1 iunie 2014 am avut un concert la Caracal, organizat de primăria orașului, la care am cântat cu tata, live. Înainte de a intra pe scenă, stând în culise, aud pe un baiat cântând piesele lui Smiley, gândindu-mă că e chiar el acolo. Ce să vezi că, acel “Smiley” era bărbatul vieții mele — Edward Sanda, care, atunci avea 16 ani, iar eu 11. Mișto, nu? După concert, am făcut și o poză împreună”, a povestit Cleopatra.

Anii au trecut, iar în 2018 artista a venit cu tatăl ei la București să înregistreze piesa ”Te las cu inima”. Coincidența a făcut ca și Edward să fie la Famous Production în acea seară. Cleo a povestit că s-a îndrăgostit pe loc de el, dar nu a spus nimic, pentru că știa că el este într-o relație și nu credea că este vreo șansă să fie împreună.

La finalul anului 2018 destinul a făcut să se întâlnească din nou și să intre într-o relație. ”Pe 19 decembrie am petrecut la studio. În seara aia ne-am comportat că un cuplu, deși nu eram, am dansat și stat împreună peste tot. Tot el m-a condus până la hotel, iar pe drum l-am întrebat din vorbă în vorbă, cum e el într-o relație, mai romantic sau mai rece… Și cu fiecare discuție realizam că semănăm foarte mult la suflete. Ajunsă în cameră, am chat-uit pe WhatsApp și la un moment mi-a scris: Simt că aș putea face orice cu tine în viată și că ai fi exact ce îmi doresc”. Acela a fost momentul când și-au dat seama că sunt suflete-pereche.