Dua Lipa este una dintre senzațiile din industria muzicală. Artista a reușit să câștige bătălia cu pandemia și să lanseze albume noi care au cucerit toate topurile. Reușitele artistei s-au văzut și în plan financiar, acolo unde cifrele au început să crească considerabil.

Dua Lipa este un magnet pentru vizualizări și pentru recorduri. Artista a lansat în plină pandemie piese și videoclipuri care au adunat instant milioane de vizualizări, iar anul acesta a fost și preferata galei Brit Awards. Dua a primit trei nominalizări la Brit Awards și a plecat acasă cu mult râvnitele trofee.

Fetelor, pe când o colaborare? Alina Eremia și Dua Lipa, cucerite de același filtru de Instagram. Tu îl folosești?

Dua Lipa știe cum să facă banii să vină la ea. Artista o companie care activează în domeniul muzical, Dua Lipa LLP și brandul ei, Dua Lipa, ambele ajungând să valoreze milioane de lire sterline. Pandemia a plusat cifrele din conturile artistei și astfel compania cu numele artistei a ajuns să valoreze 18.7 milioane de lire, cu 7 milioane mai mult decât anul trecut pe vremea aceasta, iar Dua Lipa LLP a generat profit de 2 milioane de lire sterline.