Credeai că doar fanilor li se poate întâmpla să fie îndrăgostite de vedete? Acest lucru este destul de des întâlnit și în cazul vedetelor care se îndrăgostesc de colegii lor.

Fie că i-au văzut în alte proiecte, fie că au împărțit aceeași scenă, vedetele s-au trezit că au crush fix colegii lor. Pentru unele dintre ele nu le-a deranjat să recunoască acest lucru, mai ales când au avut ocazia să se întâlnească față în față cu cei pe care îi iubesc.

Uite despre cine este vorba:

Selena Gomez

Ca orice adolescentă, Selena nu a putut să nu se îndrăgostească de un actor dintr-un film. Artista susține că a dezvoltat o obsesie pentru Billy Crudup când actorul a interperetat rolul lui Russel Hammond în "Almost Famous". Selena a declarat că a fost de-a dreptul fericită atunci când a avut ocazia să își întâlnească idolul pe platourile de filmare de la "Rudderless", în 2014.

Ariana Grande

E greu de crezut că Ariana este genul de fată care să suspine după un băiat, dar vedeta a mărturisit că în copilărie a fost îndrăgostită mult timp de carismaticul actor Jim Carrey. Ariana a declarat că a fost foarte emoționată atunci când a avut ocazia să-și întâlnească idolul în carne și oase. 

Kristen Stewart

Kristen Stewart, a dezvoltat o adevărată pasiune pentru actrița Amy Adams încă de când au avut ocazia să fie colege de platou pentru filmul "On the road", în 2012. 

Adele

Între Adele și Rihanna "dragostea" e reciprocă. Cele două artiste și-au tot mărturisit în public admirația pe care o poartă una alteia. 

Lucy Hale

Lucy nu a ezitat să îi mărturisească dragostea sa lui Steve Carrel. Actrița a tot declarat cu fiecare ocazie pe care a avut-o că actorul de comedie este bărbatul visurilor sale.