Lidia Buble și Cristina Ștefania își studiază cu atenție fiecare apariție pe care o au și își accesorizează ținutele până la cel mai mic detaliu. Cele două își doresc să atingă perfecțiunea, iar ținutele lor sunt mereu o sursă de inspirație pentru fani.

Atât Lidia Buble, cât și Cristina Ștefania sunt unele dintre norocoasele care, orice obiect vestimentar ar pune pe ele, le stă foarte bine. Vedetele adoră să jongleze cu diferite stiluri vestimentare, de la cel casual la cel glam și aproape că nu există dată în care să fi dat greș. Și cum moda n-are granițe, nu de puține ori fetele noastre au fost matchy-matchy cu starurile din afară.

Believe it or not, Lidia Buble, Cristina Ștefania și Chiara Ferragni au făcut o pasiune pentru aceeași costum tricotat care este creat de un brand românesc. Chiara Ferragni este una dintre cele mai cunoscute prezențe din mediul online. Originară din Italia, Chiara a început totul într-o joacă, iar pasiunea ei pentru fashion a condus-o la construirea celui mai mare imperiu din industria modei și nu numai. Soția lui Fedez nu s-a rezumat doar la prezența în online, ci este și antreprenoare, are propriul business care îi generează sume uriașe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)