Statutul de vedetă impune, de cele mai multe ori, anumite standarde şi pretenții pe care organizatorii de concerte trebuie să le îndeplinească dacă vor să-şi asigure un nume sonor pe scenă.

Sticle de alcool, haine curate, flori de diverse tipuri, animale, bodyguarzi sau alimente sunt doar o serie de cerințe ale unor artiști celebri.

Poate că, în decursul carierei, vedetele muzicii internaționale suferă din punct de vedere al vânzărilor de albume sau au imaginea afectată de scandaluri, dar aceste detalii nu le scuteşte să îşi ceară „drepturile“ atunci când vine vorba de pretențiile de dinainte de un concert sau un turneu.

Katy Perry doreşte ca înainte de fiecare spectacol să aibă fructe şi legume proaspete care să fie spălate şi taiate în bucăți de o persoană. Mai mult, ea a specificat că vrea ca personalul cu care călătoreşte să nu vorbească cu ea.

Jennifer Lopez vrea ca totul să fie alb

Madonna vrea o canapea din piele albă, trandafiri proapeți culeşi şi draperii din satin negru

Nicki Minaj vrea să aibă lumânări parfumate care să miroasă a patiserie, două calorifere, câteva platouri cu pui prăjit, un platou mare cu diverse sortimente de brânză şi trei pachete de gumă de mestecat cu arome diferite.

Kanye West cere prosoape Versace, iar orice şofer care îl conduce să fie îmbrăcat în haine din bumbac 100%, „fără fibre sintetice sau artificiale“.

Adele vrea țigări şi brichete Malboro, bere din Europa, sandviciuri fără roşii, iar orice fan care câştigă bilete gratuite la concertele sale trebuie să facă o donație, fără excepție.

Christina Aguilera le cere bucătarilor să nu utilizeze, în prepararea mâncării sale, alimente care au fost ambalate în plastic şi vrea să consume vitamina C.

Justin Bieber vrea să aibă mereu o masă de masaj și un avion privat

Beyonce vrea ca temperatura din camera ei să fie mereu de 30 de grade pentru a-și menține vocea

Drake vrea să aibă în camerele unde stă bețișoare parfumate aduse special din Canada

Taylor Swift nu face nimic fără băutura ei preferată de la Starbucks

După relația pe care a avut-o cu Justin Bieber, Selena nu acceptă ca cineva din staff-ul ei să poarte numele ”Justin”

Rihanna vrea covoare din blană cu model animal print pe care să poată merge desculță

Mariah Carey are nevoie de cineva care să-i arunce guma

Justin Timberlake vrea să i se dezinfecteze toate mânerele ușilor

Joe Jonas vrea mereu 12 căței

Lady Gaga are mereu nevoie de un manechin cu părul roz