Balenciaga a furat deja startul pentru sezonul toamnă/iarnă 2022. Brand-ul a adunat la Paris cele mai mari nume din toate industriile, iar evenimentul a fost unul grandios. Ca de fiecare dată, Balenciaga a scos artileria grea, iar anul acesta, pe lângă vedetele care au defilat pe podium, accesoriile lor sunt out of this world!

Balenciaga strikes again! Brandul aproape că nu ratează nicio ocazie pentru a da lovitura cu ceva, iar de data asta, putem spune că s-au întrecut pe sine. Brandul a lansat o serie de accesorii inedite care atrag atenția indiferent de ținuta la care sunt asortate. De la ochelari care acopera întreaga față, până la cagule din material dur, toate fac parte din propunerile casei de modă. De departe, cea mai spectaculoasă este geanta care vine direct cu o boxă incorporată.

Prețul este puțin peste 800 de lire, așa că glumele pe internet nu au încetat să apară. Momentan, lumea nu s-a arătat prea încântată de această colecție, dar cum „niciodată să nu spui niciodată”, Balenciaga sigur nu va rămâne cu ele pe stoc. Prima vedetă care a pus deja mâna pe accesoriul cool este Christine Quinn din „The Selling Sunset”, show-ul de pe Netflix.