Ce să faci când te plictiseşti la şcoală sau la job? Cauți o modalitate de a face timpul să treacă mai amuzant! Dacă eşti suficient de creativ, poate ajungi chiar vedetă pe net!

Trebuie să recunoaștem că există o anumită categorie de persoane care nu duce niciodată lipsă de imaginație. Pentru acei oameni, viața este mult mai veselă și pare că problemele se rezolva de sine. În plus, nu toți sunt adepții fotografiilor editate pe telefon. Unii chiar au idei și îmbină realitatea cu poze deja existente.

Aşa s-a întâmplat cu angajații unei mari librării din Franța, care s-au apucat să se joace cu cărțile şi cu clienții. Iar ce le-a ieşit este mult prea tare! Inutil să mai spunem că celebra librărie a început să devină o sursă de inspirație pentru tot Instagramul. 

Librăria Mollat este una dintre cele mai cunoscute de pe teritoriul Franței. A fost construită în 1896, iar în 2010 a devenit prima librărie independentă din Franța. Situată în regiunea Bordeaux, librăria Mollat este organizată pe 15 departamente, fiecare cu domeniul lui. 

Enjoy this!

Pentru mai multe imagini, bagă un ochi AICI!