Antonia și Alex Velea profită de orice ocazie pentru a-și declara dragostea pe rețelele de socializare, iar fiecare poză și fiecare descriere le atrag atenția fanilor care îi urmăresc pe rețelele de socializare. 

Antonia și Velea se relaxează în vacanță în Maldive, iar momentul ales pentru concediu nu este unul întâmplător. Cei doi își sărbătoresc relația în această perioadă, așa că profită la maximum de fiecare moment petrecut împreună, departe de agitația de acasă. Antonia e muza perfectă pentru Alex Velea, iar imaginile pe care le postează se transformă rapid în magnet de atras like-uri. Atunci când nu apare în costum de baie, artista postează câte un selfie cu iubitul ei și îi declară dragostea. ”8 ani mai târziu și tot nu mă satur de tine! Te ador!” i-a transmis cântăreața iubitului ei, în descrierea unei fotografii cu ei doi. 

Hot! Hot! Hot! Antonia a blocat Instagramul cu o imagine de peste 100.000 de aprecieri. Tu i-ai dat like?

Imaginea a adunat aproape 150.000 de like-uri într-o singură zi, iar comentariile au curs. ”Felicitări”, ”La mulți ani minunați”, ”Sunteți perfecți” sau ”Se vede chimia reală dintre voi” au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor la vederea fotografiei. Cu această descriere, Antonia a răspuns la una dintre întrebările de pe buzele multor fani: de cât timp formează un cuplu cu Alex Velea? Cei doi sunt împreună din 2013 și au doi băieți perfecți. Atât Antonia, cât și Alex au mai fost căsătoriți cu altcineva înainte să își dea seama că sunt suflete-pereche. Antonia a reușit să divorțeze abia anul trecut, iar acum se pot gândi să își oficializeze relația. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)