Lidia Buble trăiește o poveste de dragoste frumoasă și intensă cu actorul de origine cubaneză Harlys Becerra. Chiar dacă au o relație la distanță, cei doi vorbesc non-stop și nu ratează nicio ocazie de a-și da like-uri și a-și comenta reciproc pe Instagram. Printre emoji-uri cu inimioare și flăcări, cei doi îndrăgostiți mai ”scapă” și câte o declarație de dragoste sau câte un cuvânt de alint. 

Lidia și Harlys sunt îndrăgostiți până peste cap, iar acest lucru se vede cu ochiul liber chiar și pe Instagram. Cei doi și-au ținut relația în secret câteva luni, dar de curând au făcut public pe internet faptul că sunt împreună. Harlys Becerra este de profesie actor și este stabilit în Spania. El și Lidia Buble au petrecut două vacanțe la Ibiza vara aceasta, iar recent, el a vizitat-o în România și i-a cunoscut o parte din familie. Atunci când distanța îi desparte, cei doi mențin flacăra iubirii online. Actorul nu se abține de la dulcegării și aproape că nu e poză pe contul de Instagram al Lidiei Buble la care el să nu comenteze. 

Lidia Buble, probleme de sănătate după ce s-a întors de la Asia Express. Ce diagnostic a primit artista?

Harlys folosește tot felul de apelative pentru a-și alinta iubita, printre care: ””Bebe”, ”Mi amor”, ”Mami” și a învățat chiar cuvinte în limba română, pentru că la o poză i-a comentat cu ”Iubirea mea”. La rândul ei, artista îi răspunde de fiecare dată, iar printre apelativele cu care i se adresează se numără ”Mi cielo” (cerul meu). Lidia Buble se află în această perioadă în Spania, în vizită la sora ei, Estera, cu care a făcut echipă la Asia Express. Nu știm dacă s-a întâlnit și cu iubitul ei dacă tot se află acolo, dar probabil că vom afla tot de pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)