Netflix pune la dispoziția utilizatorilor un număr impresionant de filme și seriale. Dincolo de recomandările de la prieteni și ce este în trending la un moment dat, poți căuta în platformă și după genul producției pe care vrei să o urmărești. Și, poate nu știai, dar fiecare categorie de filme are un cod format din câteva cifre, pe care dacă le tastezi la căutarea în browser, descoperi o listă impresionantă de sugestii.

Să zicem că te pasionează filmele horror și vrei să vezi cât mai multe din acest gen. Cum descoperi toate filmele horror care sunt urcate pe Netflix? Simplu: intri în browser, pe calculator, iar la finalul link-ului https://www.netflix.com/browse/genre/ adaugi codul aferent categoriei de filme care te interesează. Pentru filmele horror, de exemplu, codul este 8711. Trucul acesta te ajută să găsești toate filmele ordonate pe categorii, cum ar fi: filme al căror scenariu este bazat pe cărți (7946), comedii romantice (3186), filme SF (1492), documentare (6839), filme de animație (7424). 

De pe TikTok, direct pe Netflix. Cei mai tari creatori de conținut vor fi protagoniștii unui reality show

Așadar, acum știi ce ai de făcut când vrei să găsești filme dintr-o anumită categorie. Aici găsești lista completă a codurilor pe care le poți folosi pentru a căuta anumite categorii pe Netflix. Funcția de căutare funcționează doar pe calculator, nu și pe aplicația de pe telefonul mobil. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LADbible (@ladbible)