Anul 2020 este unul foarte bogat în materie de bebeluși. Vedetele și-au anunțat din timp sarcinile, așa că fanii sunt nerăbdători să le vadă în ipostaza de mămici.

Anul acesta, patru dintre cele mai cunoscute vedete worldwide se pregătesc pentru cel mai important rol din viața lor: cel de mamă. Acestea sunt conștiente că viața lor se va schimba radical și că următoarea perioada va fi cea mai mare provocare pentru ele.

Uite cu ce bebeluși de abia așteptîm să facem cunoștință anul acesta!

Nicki Minaj a împărtășit vestea cea mare cu fanii de pe Instagram și a postat o imagine în care i se vede burtica de gravidă. În luna mai, Nicki le povestea fanilor că are grețuri și stări de vomă, iar aceștia s-au întrebat dacă nu cumva este însărcinată. Pe atunci, Minaj nu a confirmat sau infirmat zvonurile. Când a fost întrebată dacă va posta o fotografie cu burtica de gravidă, ea a răspuns: ”Da, în câteva luni. Lumea nu este încă pregătită.”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

 

Gigi Hadid. Modelul în vârstă de 25 de ani a confirmat totul în cadrul emisiunii ”The Tonight Show With Jimmy Fallon from home”.”Evident, ne-ar fi plăcut să anunțăm știrea în modul nostru, însă suntem foarte încântați și fericiți și recunoscători pentru toate mesajele de susținere și felicitările pe care le-am primit.”

Sophie Turner. Încă din luna februarie de când au anunțat că vor deveni părinți, fanii cuplului Joe Jonas și Sophie Turner au fost curioși să afle sexul micuțului. ”Sophie și Joe au ales câteva jucării de băieței, cum ar fi figurine de acțiune, un pilot și costume NASA, iar Sophie era mereu uimită de cât de drăguț este totul”, a declarat o sursă pentru E!Entertainment.

Katy Perry. Katy Perry a confirmat că va avea o fetiță cu actorul Orlando Bloom prin intermediul unei postări pe Instagram. Imaginea cu Orlano Bloom acoperit în friscă roz a adunat aproximativ 3.5 milioane de aprecieri, iar artiști precum Dua Lipa și Rita Ora au fost prezenți cu felicitări.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕 it’s a girl 💕

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

 

Ciara. Ciara a anunțat la începutul anului că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. ”Dacă îl întrebi pe Russell, vorbim de opt copii. O vom lua treptat, dar cu siguranță ne dorim să avem mai mulți copii… Avem timp pentru asta.”, a declarat pentru Extra.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara) on