În doze foarte mici, operațiile estetice pot corecta defecte fizice și reda încrederea în sine. Unele vedete au ajuns să facă abuzuri în domeniul estetic, ajungând să le regrete mai târziu.

Vedetele de la Hollywood apelează, uneori, la bisturiu dintr-un simplu moft, nu pentru că ar avea un defect major de corectat. Un exemplu concret este Kim Kardashian care a considerat că e cazul să se reîntinerească cu puțin botox. Rezultatul? Fața ei s-a înroşit şi s-a umflat ca un balon.

Kim Kardashian. ”În show fanii mei au putut observa câteva semne la ochi de la intervențiile pe care le-am avut. Nu m-am gândit niciodată la efectele secundare, iar botoxul nu a fost o necesitate pentru mine la vârsta aceea.”

Victoria Beckham. ”La acel moment probabil trebuia să spun medicului estetician să nu se atingă de sânii mei. În toți acești ani am negat că am operații. O prostie, un semn de nesiguranță. Trebuia doar să sărbătoresc că am sâni!”

Kylie Jenner. ”Cu siguranță am exagerat la un moment dat. Eram atât de încântată că îmi voi mări buzele încât nu am avut limită. Surorile mele mi-au spus că am exagerat, așa că a trebuit să remediez situația și a fost un proces greu.”

Khloe Kardashian. ”Nu știu dacă este botox sau acid hialuronic, dar toată fața mi se simțea ciudat și nu puteam să am nicio expresie. Fața mea era atât de distrusă încât a trebuit să dizolv tot ce era acolo. Acum îmi este frică să repet procedura, dar cred că mai sunt lucruri în fața mea.”

Yolanda Hadid. Mama modelelor Gigi și Bella Hadid a trebuit să renunțe la implanturile mamare după ce au apărut complicații din cauza distrugerii siliconului care i-a pătruns în corp. ”Sânii aceia nu m-au definit niciodată ca și femeie”, declara aceasta.