Statutul de vedetă vine la pachet și cu multe dezavantaje. De-a lungul timpului, cariera unor celebrități a fost umbrită de multe acuzații de hărțuire sexuală.

La un moment dat, unele vedete au trebuit să dea explicații și să se apare de acuzațiile de hărțuire sexuală. Chiar dacă s-a ajuns în instanță de multe ori, au avut alături de ei fanii și au reușit să depășească cu bine momentele neplăcute.

Justin Bieber este cel mai recent exemplu. Uite cine se mai află pe listă:

Katy Perry. Josh Kloss, modelul masculin care a apărut în videoclipul ”Teenage Dream” de la Katy Perry a acuzat-o pe artistă de hărțuire sexuală. Acuzația a fost făcută publică pe contul lui de Instagram. Acesta a declarat că artista i-a dat pantalonii jos, expunandu-i partile intime in fata unui grup de oameni la o petrecere. 

Justin Bieber. Două femei l-au acuzat pe artist de hărtuire sexuală pe social media. Una dintre cele două femei, Danielle a postat acuzația la adresa lui Justin pe contul ei de Twitter. Aceasta susține că Justin le-ar fi chemat pe ea și pe prietenele ei după concert în camera de hotel și acolo s-ar fi întâmplat nefericitul eveniment.

Demi Lovato. Demi a spus că, la un moment dat, a angajat o prostituată pe care a trimis-o în camera de hotel a bodyguard-ului ei. Max, pe numele lui, dormea, așa că s-a speriat de moarte când s-a trezit că domnișoara pune mâna pe el. Prietenilor virtuali ai lui Demi nu li s-a părut o glumă bună, dimpotrivă. Mulți au acuzat-o pe artistă că l-a hărțuit sexual și i-au transmis că nu e ok ce-a făcut. 

Penn Badgley. Totul a început atunci când câteva femei au afirmat pe Twitter că Penn le-ar fi cerut mai multe poze nud cu ele chiar dacă erau minore. Penn s-a apărut și și-a spus părerea în timpul unui interviu pentru podcastul Los Angeles Times. ”Faptul că un rol pe care l-am interpretat i-a făcut pe unii să îmi pună o etichetă greșită, este deranjant. Foarte deranjant. Mă afectează foarte mult. Am foarte multe de suferit din cauza asta.”

Mariah Carey. Artista a fost acuzată de un fost bodyguard că l-ar fi hărțuit și umilit. Michael Anello a lucrat pentru Mariah din 2015 până în 2017. Anello a mai povestit că, în timpul unei deplasări în Mexic, Mariah l-a chemat în camera ei să o ajute cu niște bagaje. Când a ajuns, artista era îmbrăcată doar în lenjerie și i-ar fi propus să întrețină relații intime.