Unele lucruri coincid atât de bine, încât te fac să exclami: ”Ce mică e lumea!” Și chiar așa e. Probabil nu știai, dar câteva staruri de la Hollywood au origini românești.

Unii dintre ei chiar s-au născut în România sau din părinți români. Alții au legături mai îndepărtate cu țara noastră. 

8 cupluri de artiști care s-au despărțit după ce au lansat melodii împreună

Pe Sebastian Stan s-ar putea să-l știi de undeva. Din Captain America: The Winter Soldier, Ant-Man, The Martian, Captain America: Super Soldier, Captain America: First Avenger, Gossip Girl, Hot Tub Machine sau The Avengers. Și dacă numele nu îl dă de gol, îți spunem noi că s-a născut la Constanța. La 12 ani a ajuns la New York, iar de acolo până la cariera de actor nu a fost decât un pas.

Winona Rider, cea care a jucat în Edward Scissorhands, Dracula, The Age of Innocence și alte filme celebre, provine dintr-o familie de evrei care a emigrat din Rusia și România în S.U.A. Originile românești vin din partea rudelor dinspre tată.

Mama lui Dustin Hoffman e româncă și se numește Lillian. Are rude în România, Polonia și Ucraina și chiar a spus la un moment dat că se consideră un evreu român. 

Și mama lui Harvey Kaitel a fost evreică și s-a născut într-o localitate de lângă Brăila. Pe el îl știi din Taxi Driver sau Pulp Fiction, to say the least.

Bunica lui Natalie Portman s-a născut în România. Actrița a venit pe lume în Israel, iar de acolo a emigrat cu familia în S.U.A.