Îi cunoşti de pe scenă sau din filme, dar niciodată nu te-ai fi gândit că în spatele lucrurilor care i-au făcut celebri sunt talente nebănuite.

1. Bruce Willis e greu de ucis, dar şi greu de impresionat atunci când vine vorba de muzică. Înainte să îi omoare pe băieții răi din filme, Bruce Willis a făcut carieră în muzică. Nu şi-a pus vocea la încercare. A cântat la muzicuță într-o trupă R&B supranumita "Loose Goose".

2. Pe Christina Hendricks o ştiți din "Mad Men". Într-una din scenele filmului Christina apare cântând la un acordeon. Nu a fost o întâmplare. Christina ştie să cânte la acordeon de mică.

3. Înainte să devină unul din cei mai cunoscuți şi sexy actori de la Hollywood, Colin Farrell (foto centru) a fost dansator profesionist de country. Se gândea chiar să se mute în Irlanda pentru a face carieră.

4. Geena Davis se laudă cu un Oscar, dar şi cu o abilitate deosebită de a mânui... arcul. În 1999, Geena a făcut parte din echipa olimpică de tir cu arcul a Statelor Unite al Americii.

5. Snoop Dogg sau, mai nou, Snoop Lion ridică mii de oameni când urcă pe scenă, dar puțină lume ştie că muzica rap nu e singura sa mare pasiune. Snoop e antrenor profesionist de fotbal american şi conduce o echipă de copii în State.