Toate familiile au probleme, iar clanul Kardashian demonstrează asta din plin. De-a lungul timpului, familia Kardashian a reușit să își pună multă lume în cap.

Pentru familia Kardashian, faima a venit la pachet cu multe probleme. Acestea s-au certat de multe ori cu alți colegi de breaslă și nu s-au ferit să își spună punctul de vedere în public. Unele certuri au fost atât de grave încât până la bătaie nu a mai fost decât un pas.

Iată câteva dintre conflictele pe care fanii nu le pot uita:

Wendy Williams și Kim Kardashian. Atunci când Kim a fost jefuită în Paris, nu toată lumea a crezut. Printre cei care nu au fost impresionați s-a numărat și Wendy Williams. Aceasta a spus în multe emisiuni că nu ar fi surprinsă ca aceasta să fie o minciună și că se așteaptă la orice din partea familiei Kardashian.

Caitlyn Jenner și familia Kardashian. Atunci când Caitlyn a lansat cartea The Secrets of My Life, imaginea lui Kris Jenner a fost pusă în pericol. Aceasta a fost acuzată că ar face orice pentru a-și pune familia în pericol și pentru a face bani.

Drake și Kim Kardashian. Totul a început când Drake a lansat piesa In My Feelings. Versul ”Kiki, do you love me?"  i-a făcut pe toți să se întrebe dacă este vorba de Kim Kardashian având în vedere că așa o alintă familia ei.

Janice Dickinson și familia Kardashian. Modelul celebru în anii '90 a apărut de multe ori pe coperta Vogue. Aceasta a spus că atunci când a văzut că familia Kardashian este pe coperta publicației pur și simplu i-a venit să vomite.

Amber Rose și Kim Kardashian. Se pare că Amber a avut o problemă cu Kim de când aceasta a început să se întâlnească cu Kanye. Kanye era fostul ei partener și de aici a început întreaga nebunie.