De multe ori comportamentul ciudat al vedetelor este pus pe seama fițelor, dar puțini s-ar fi gândit că acesta poate avea cauze medicale, mai exact tulburarea bipolară.

Sănătatea mentală nu mai este demult un subiect de tabu printre vedete. Demi Lovato a avut probleme cu alcoolul și drogurile și a ajuns la reabilitare, Selena Gomez a ajuns la psihiatrie din cauza depresiei și anxietății, iar Taylor Swift a luat o pauză de la rețelele de socializare, sătulă să mai citească comentarii negative.

1. Demi Lovato a aflat că este bipolară la 18 ani, după ce s-a internat într-o clinică de reabilitare ca urmare a unei depresii dublate de tulburări de alimentație şi de autoflagelare, dar apoi a început să se trateze şi reuşeşte să țină lucrurile sub control.

2. Mariah Carey a fost diagnosticată cu tulburare bipolară în 2001, dar a refuzat să-şi accepte diagnosticul până de curând, când a început şi tratamentul necesar pentru a-şi găsi echilibrul.

3. Britney Spears a mărturisit că, din cauză că este bipolară, se transformă radical în unele momente, iar ceea ce a declanşat tulburarea a fost nevoia ei permanentă de a se ridica la nivelul aşteptărilor celorlalți.

4. Kanye West și-a anulat restul concertelor din turneul Saint Pablo în noiembrie 2016, iar la scurt timp, a fost internat în spital după ce a suferit o cădere nervoasă. Kanye a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară odată cu lansarea noului său album, Ye, în luna iunie 2018.

5. Bebe Rexha. Artista a mărturisit că a căzut în depresie și... nu doar atât! A fost diagnosticată cu tulburare bipolară. „Uneori mă simțeam atât de rău încât nu vroiam să ies din casă sau să fiu înconjurată de oameni, iar alteori simțeam o stare de bine care nu mă lăsa să dorm, să lucrez sau să compun. Acum știu de ce.", a dezvăluit Bebe Rexha într-o serie de postări pe Twitter.