În timp ce rutina ta zilnică include probabil minimum o vizită pe Facebook, Twitter sau Instagram, unii artiști au avut momente în care nu au vrut să audă de așa ceva.

Nu ai Instagram, nu exişti! Este adevărat că trăim vremuri în care comunicarea online este esențială, dar se pare că nu toată lumea ține cont de acest aspect. Sunt câțiva artiști care au renunțat la rețelele sociale fie din cauză că au simțit nevoia să ia o pauză de la agitația digitală, fie pentru că rețeaua socială i-a ”supărat”.

Jason Derulo - Cântărețul de hip-hop și R&B a postat o poză în care apare în boxeri mulați, însă imaginea i-a fost ștearsă fiind considerată prea indecentă. Derulo a luat foc și a reacționat nervos: „Ce naiba! Aveam lenjerie intimă. Ce pot să fac dacă sunt dotat? #bringbackAnaconda”.

Maluma - Maluma se afla în Mexic pentru a-şi promova cel de-al patrulea album, ”11:11” și a publicat pe contul său de Instagram un videoclip în care apare ținând un pui de leu. Fanii artistului au reacționat imediat, adresându-i acestuia critici, iar Instagramul a luat imediat măsuri. După acest incident, artistul a renunțat pentru o perioadă la Instagram.

Jennifer Lopez a fost dată în judecată pentru o poză pe care a postat pe Instragram. Cei de la Splash News și Picture Agency au acuzat-o pe artistă pentru că în imagine apare ținându-se de mână cu Alex Rodriguez. Compania a cerut daune de 150.000 de dolari și i-a intezis lui J Lo să mai posteze acea imagine. 

Robert Barbera, un paparazzo a dat-o în judecată pe Ariana Grande pentru că a postat o imagine cu ea, dar fără să îi ceară acordul lui. Acesta a cerut fie să obțină profit pentru fiecare postare de-a artistei, fie să îi ofere aceasta daune în valoare de 25.000 de dolari.

În 2017 și 50 Cent a fost dat în judecată din cauza unei poze de pe Instagram. Fotograful Christopher Pasatieri l-a dat în judecată pe artist, dar motivele nu au fost făcute publice.