Christina Aguilera a renunțat la diete, după cum își anunța fanii în urmă cu câteva luni, iar rezultatele încep să se vadă. Artista a fost surprinsă la plajă, alături de familia ei, iar silueta de altădată este acum doar o amintire. 

După ce a împlinit 40 de ani, Christina Aguilera a hotărât că nu mai e cazul să se chinuie cu diete stricte și pare să se fi împăcat că faptul că nu va avea niciodată măsuri de fotomodel. Chiar dacă nu a fost niciodată trasă prin inel și a avut o greutate care a oscilat, artista a avut grijă de corpul ei, până la un punct. Acum pare să se fi consolat cu ideea că trupul ei este unul voluptos și nu mai face eforturi să schimbe cursul natural al lucrurilor. 

Recent, paparazzi au surprins-o la piscină, alături de soțul și băiețelul ei. Cântăreața a purtat un costum de baie negru, dintr-o singură piesă, iar cei care au văzut pozele cu greu și-au dat seama că este vorba despre ea. Chiar dacă are câteva kilograme în plus și celulită, cântăreața nu pare să fie deranjată de noile ei forme.