A devenit un trend ca vedete din afară să deschidă din când în când cutia cu amintiri și să le arate fanilor poze din copilărie. În timp ce unii sunt de nerecunoscut, pentru alții trecerea timpului nu a fost chiar așa de dură. Un lucru e cert pentru toți: pozele cu ei mici sunt mereu pe placul fanilor și adună milioane de like-uri.

Pe vremea când au fost făcute aceste poze, unii dintre ei nici nu îndrăzneau să viseze la succes. Timpul a trecut, iar cu multă muncă și ambiție, unii dintre ei au reușit să ajungă nume cunoscute la nivel internațional. Acum, vedetelor din afară le place foarte mult să le arate fanilor ipostaze din copilărie și au realizat că asta poate fi uneori si un magnet pentru vizualizări.

Este și cazul următoarei vedete despre care îți dăm următoarele indicii:

1. Acum este model celebru, dar în copilărie își dorea să devină balerină

2. A făcut școala acasă timp de mulți ani din cauză ca familia ei era celebră

3. Tatăl ei i-a făcut cunoștință cu actualul soț

4. Se machiază aproape de fiecare dată singură

5. Sportul ei preferat este boxul

6. Este căsătorită cu un artist care stă mereu pe primele locuri în Billboard

Tot nu te-ai prins? Ei bine, esre vorba despre...

Hailey împreună cu sora și verișoara ei au avut Hollywood-ul la picioare încă de mici datorită părinților celebri. Alaia Baldwin este cea sora cea mare a lui Hailey și, deși a încercat să nu iasă atât de mult în evidență, se pare că nu i-a prea reușit. Aceasta are un profil de Instagram inspirațional unde postează rețete și idei de travel. Alaia este BFF cu Sailor Brinkley Cook și este căsătorită cu producătorul muzical Andrew Aronow. Alaia și soțul ei Andrew Aronow au devenit părinți pentru prima dată pe 17 august 2020.