Atunci când te căsătorești, îți dorești să rămâi cu partenerul respectiv tot restul vieții. Numai că, uneori, lucrurile nu mai funcționează și ajungi la concluzia că este mai bine ca fiecare să meargă pe drumul lui. Iar vedetele nu au fost ocolite de ghinion și unele dintre ele au ajuns în fața judecătorului pentru a pune capăt mariajului. 

Partea plină a paharului e că mulți și-au găsit liniștea și fericirea după divorț, în brațele altcuiva. Antonia și Alex Velea sunt doar două exemple în acest sens. 

Antonia și Alex Velea - au împreună doi băieți, pe Akim și pe Dominic, dar până să își găsească fericirea, fiecare dintre ei a format o familie cu altcineva. Antonia a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano și o au împreună pe Maya. Abia anul acesta artista a reușit să divorțeze și se poate gândi la nunta cu Alex Velea.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Velea (@iamvelea)

Andreea Bălan s-a despărțit anul trecut de tatăl fetițelor ei, George Burcea. Acum are o relație cu omul de afaceri Tiberiu Argint și, chiar dacă o ține departe de ochii curioșilor, artista radiază de fericire. 

 

Jorge a fost căsătorit cu altcineva înainte să își cunoască actuala soție și să întemeieze împreună o familie. Fiecare dintre ei are câte un copil dintr-o căsătorie anterioară și mai au împreună un băiețel de patru ani.

 

Irina Rimes - a fost căsătorită cu un muzician pe nume Andi Bănică. Lucrurile nu au mai mers între ei și au fost nevoiți să își spună ”Adio”. Acum, artista are o relație cu un francez care activează tot în lumea muzicii și face naveta București - Paris, pentru a fi împreună. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes)

Lora - a fost căsătorită cu Dan Badea, dar mariajul lor s-a încheiat după câțiva ani. Artista și-a găsit fericirea în brațele lui Ionuț Ghenu și se potrivesc de minune. Sunt împreună de câțiva ani și au participat și la Asia Express în calitate de cuplu, în primul sezon. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial)

 

What's UP - a divorțat în urmă cu câțiva ani de Simina, femeia cu care a avut o relație timp de nouă ani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by What's UP (@whatsup_uasap)

Connect-R și Misha s-au despărțit în 2017, dar participă amândoi la educația fetiței lor, Maya.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CONNECT-R (@connectr)

Pepe părea că a găsit ”o femeie dintr-o sută”, vorba cântecului, atunci când s-a căsătorit cu Raluca. Au împreună două fetițe superbe, dar lucrurile nu au mai mers între ei, așa că anul trecut au decis să se despartă.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pepe (@pepe.ro)

Amna - a divorțat de tatăl copilului ei în urmă cu doi ani. 

Anda Adam - s-a despărțit anul trecut de tatăl fiicei sale, iar gurile rele spun că ar fi divorțat în secret. Anda are deja o altă relație și s-a afișat cu noul ei iubit pe Instagram.