Inna se laudă cu o comunitate impresionantă pe Instagram: aproape 3 milioane de oameni i-au dat follow, iar printre ei se numără și vedete de talie internațională. J Balvin sau Cardi B îi urmăresc activitatea Innei, chiar dacă nu sunt activi pe contul ei. Sunt însă și câțiva artiști care îi dau și like-uri și îi comentează, din când în când. 

Inna este artista de la noi cu cei mai multi fani pe rețelele de socializare. Nici nu este de mirare, având în vedere succesul internațional de care se bucură. Muzica ei se ascultă în toate colțurile lumii, iar fanii din toate țările o copleșesc cu like-uri și comentarii, atunci când postează o poză pe contul ei de Instagram.

Printre cei aproape 3 milioane de oameni care o urmăresc pe Inna se numără și câțiva artiști internaționali, precum J Balvin, Cardi B, Sofi Tukker sau Sofia Reyes. Dacă primii doi doar o urmăresc ”din umbră”, Sofi Tukker și Sofia Reyes îi dau like-uri și îi comentează, din când în când. 

Nu este prima dată când Inna primește comentarii de la artiști internaționali. La o fotografie postată în urmă cu câteva săptămâni, i-a comentat Sofia Reyes. Artista de origine mexicană a bifat, de-a lungul timpului, colaborări cu Rita Ora, Sean Paul, Jason Derulo sau Anitta.