Hailey Bieber a făcut o campanie pentru un brand celebru de bijuterii, iar fotografia pe care a postat-o pe social media i-a cucerit pe cei care o urmăresc online. Imaginea a fost preluată și de către soțul ei pe contul lui de Instagram și a primit câteva milioane de like-uri.

Hailey Bieber a revenit la ce îi place să facă cel mai mult: să fie model. De data aceasta nu a pozat pentru niciun brand de haine, ci pentru unul de bijuterii. Soția lui Justin este protagonista celei mai noi campanii a celor de la Tiffany & Co. Hailey a pozat având mâinile pline de brățări și inele și cu câteva coliere la gât, dar de departe ”accesoriul” care a atras toate privirile a fost zâmbetul ei. Imaginea a primit peste un milion de like-uri și a fost preluată și de către Justin Bieber pe contul lui, acolo având aproape trei milioane de aprecieri. 

 

Și câteva artiste de la noi au fost, de-a lungul timpului, imaginea unor magazine de bijuterii. Alina Eremia este una dintre cântărețele care și-au dus pasiunea pentru bijuterii la next level și a lansat recent o colecție de bijuterii, în colaborare cu magazinul a cărui imagine este. Accesoriile au fost inspirate după albumul ”Deja Vu”, pe care artista l-a lansat pe piață anul acesta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)