Selena Gomez și Justin Bieber fac ce fac și le demonstează din nou fanilor că între ei mai există o conexiune. Nu de ordin sentimental, dar se pare că profesional aceștia se intersectează când lumea se așteaptă cel mai puțin.

Selena va fi mereu asociată cu Justin Bieber și invers. Cei doi au avut o relație care a făcut înconjurul planetei și, chiar dacă merg pe drumuri separate de ceva timp, încă există elemente care îi aduc împreună. Selena a vrut mereu să demonstreze că este o femeie puternică și că a trecut cu bine peste despărțirea de Justin Bieber, dar piesele ei spun altceva. Artista a lansat ”Look at her now”, prima piesă după o perioadă lungă de așteptare din partea fanilor. Videoclipul a fost filmat cu un iPhone 11 Pro și a fost regizat de Sophie Muller.

#Jelena. Opt momente în care Selena Gomez și Justin Bieber au comunicat prin piese. Ți-ai dat seama?

La aproape doi ani distanță, Justin Bieber a lansat ”Peaches”, piesă ce a venit la pachet cu un videoclip super cool. Fanii vigilenți sigur au observat faptul că anumite cadre din videoclipurile lui Biebs li se par cunoscute. Atât Biebs, cât și Selena au filmat în același loc videoclipurile, chiar dacă asta s-a întâmplat la ani distanță. 

Coincidență, nu?