Relația Selenei Gomez cu Justin Bieber nu mai are nevoie de prezentare. Cei doi au cucerit o planetă întreagă cu iubirea lor și, chiar dacă s-au despărțit de ceva ani buni, fanii încă îi mai asociază. 

Probabil, singura relație a cărei popularitate a întrecut-o pe cea a Vanessei Hudgens cu Zac Efron a fost cea a Selenei cu Justin. Deși s-a căsătorit cu Hailey, la începutul relație, Justin declara că încă mai are sentimente pentru Selena și că a încercat de multe ori să se împace cu ea. Planurile nu i-au reușit, iar acum are o căsnicie fericită cu Hailey Bieber. Fanii Selenei și ai lui Justin au descoperit multe lucruri de-a lungul timpului, au aflat că cei doi comunică prin versuri și, mai mult decât atât, încă sunt lucruri care îi unesc.

#Jelena. Opt momente în care Selena Gomez și Justin Bieber au comunicat prin piese. Ți-ai dat seama?

Pe lângă faptul că actuala doamnă Bieber o copiază pe Selena (vezi aici), nici Justin nu a reușit să încheie definitiv capitolul Selena. Cei doi artiști au același tatuaj, dar în locuri diferite. Sel a fost cea care s-a inspirat de la Justin atunci când și-a tatuaj pe picior cele două mâini care se roagă. Artista a dezvăluit tatuajul în 2019 la American Music Awards și nu i-a luat prin surprindere doar pe fanii Selenei, ci și pe familie și pe cei apropiați. Chiar și cea mai bună prietenă a ei, Theresa Mingus a fost uimită și a comentat: ”OMG! Chiar ți-ai făcut acel tatuaj!”

Acest tatuaj semnifică faptul că Selena este mereu recunoscătoare pentru ceea ce are și pentru tot ce a reușit să facă, mai ales că sfârșitul anului 2019 și începutul anului 2020 a fost una dintre cele mai productive perioade din cariera ei.