Amândouă sunt pe val, lansează hit după hit și au milioane de fani. Vorbim despre Inna și Cardi B, care mai au ceva în comun în afară de muzică: povești de viață asemănătoare.

Inna a dezvăluit, la un moment dat, că e fană Cardi B. Faza și mai tare estă că admirația este reciprocă, pentru că și Cardi B o are la follow pe Inna pe Instagram. Interesant este că amândouă au povești de viață asemănătoare și au început de jos. Înainte să dea lovitura în muzica, Inna și Cardi B aveau job-uri banale: amândouă au fost vânzătoare. Se întâmpla în urmă cu mulți ani, înainte să bănuiască ce succes vor avea. 

Inna vindea la un magazin la malul mării, în orașul ei natal. A fost un job de vară, apoi a lucrat într-o companie. În aceeași perioadă i-a cunoscut pe băieții de la Play&Win, au pregătit piesa ”Hot” și de acolo restul e istorie. Acum are videoclipuri de sute de milioane de vizualizări, cântă pe marile scene ale lumii și e cunoscută din țările arabe până în America Latină.

Și Cardi B a început să lucreze pe post de casieriță la un supermarket, undeva pe lângă New York. A fost concediată după ce i-a făcut o reducere unui coleg. Peste stradă era un club de striptease și s-a gândit să-și încerce norocul acolo, după ce un manager i-a spus că are corp frumos. A început să fie cunoscută pe social media și a renunțat la dansul la bară. De acolo până la muzică nu a fost decât un pas. A depășit-o chiar și pe Beyonce și a devenit prima artistă care a avut 5 piese simultan în topul Hot R&B/Hip-Hop din Billboard.